Česky  |  English

Oleje, tuky a potraviny pro vaření a pečení

tisk

Potravinářský průmysl – smažení, fritování

FRITO ŘEPKA

Složení:

100 % HORO (high oleic rapeseed oil) řepkový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové.

Popis:

FRITO ŘEPKA je speciální odrůda řepky HORO - řepkového oleje s vysokým obsahem kyseliny olejové. Základní vlastností této směsi je vysoká tepelná stabilita při zachování velmi dobrých nutričních hodnot.

Použití:

vaření a pečení   grilování   smažení a fritování   technické oleje


informace o produktu »

FRITO PREMIUM

Složení:

Řepkový olej a HOSO slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové.

Popis:

FRITO PREMIUM je směs řepkového oleje a HOSO - slunečnicového oleje s vysokým obsahem kyseliny olejové. Základní vlastností této směsi je vysoká tepelná stabilita.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   grilování   smažení a fritování   technické oleje


informace o produktu »
Frito Premium

FRITO SLUNKA

Frito Slunka

Složení:

100 % HOSO (high oleic sunflower oil).

Popis:

FRITO SLUNKA je speciální odrůda slunečnice HOSO - slunečnicového oleje s velmi vysokým obsahem kyseliny olejové. Základní vlastností této směsi je vysoká tepelná stabilita.

Použití:

vaření a pečení   grilování   smažení a fritování   technické oleje


informace o produktu »

FRITO MANKA

Složení:

Řepkový olej a palmolein.

Popis:

FRITO MANKA je směs řepkového oleje a palmového oleje. Základní vlastností této směsi je vysoká tepelná stabilita.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   grilování   smažení a fritování


informace o produktu »
Frito Manka

SUPEROLEIN – tekutá frakce palmového oleje

Superolein

Složení:

Palmový olej.

Popis:

SUPEROLEIN je druhá tekutá frakce palmového oleje, který disponuje neutrální chutí a vůní. Základní vlastností tohoto oleje je vysoká tepelná stabilita. Olej se při vysokých teplotách nepřepaluje. Má nejvyšší bod zakouření.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   grilování   smažení a fritování


informace o produktu »

PALMOLEIN – frakce palmového oleje

Složení:

palmový olej.

Popis:

PALMOLEIN je tekutá fáze vyfrakciovaná z palmového oleje. Je to rafinovaný olej s velmi vysokou tepelnou stabilitou pro dlouhodobé smažení a fritování. Disponuje neutrální chutí a vůní. Při pokojové teplotě zůstává olej tekutý.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   grilování   smažení a fritování   krmiva   technické oleje


informace o produktu »

Palmolein

PALOMA FRIT

Paloma frit

Složení:

Palmový olej.

Popis:

PALOMA FRIT je palmový olej, který disponuje neutrální chutí a vůní. Základní vlastností tohoto oleje je vysoká tepelná stabilita.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   grilování   smažení a fritování   krmiva   technické oleje


informace o produktu »

FABIOVIT P

Složení:

palmový tuk.

Popis:

FABIOVIT P je tuk vyrobený z rafinovaného palmového oleje, který disponuje neutrální chutí a vůní. Základní vlastností tohoto oleje je vysoká tepelná stabilita, při jeho použití netmavne, nekouří a příliš nepění. Má tuhou konzistenci.

Použití:

vaření a pečení   sladké pečení   smažení a fritování   kosmetika


informace o produktu »

Fabiovit P

ELENA P – palmový tuk

Použití:

smažení a fritování

FAVORIT P – pokrmový tuk

Použití:

smažení a fritování

FORTE P – palmový tuk

Použití:

smažení a fritování

nahoru